Letisztult formák, egyedi táskák

Bemutatkozás

Szeretettel köszöntelek az oldalamon!
 
Ha imádod a táskákat, akkor a legjobb helyen jársz és garantáltan lesz miről beszélgetnünk!

A rajongás mellett a készítésük is mindig nagy lelkesedéssel töltött el és már 14-15 évesen kis négyzetek varrásával, már akkor patchwork táskát készítettem, amikor még  nem is tudtam mi az a foltvarrás.

Később szakmailag is fejlesztettem magam a varrás mellett és bőrművesként végeztem 2010 -ben. Akkor valódi bőrből készítettem táskákat, aminek minden apró részletét - a varrást, fűzést, de még olykor a cérna festését is - kézzel készítettem. Ekkor még csak saját és barátaim örömére alkottam és csak mint hobbi volt jelen életemben a táskakészítés.

A gyermekeim születése után, mint általában minden hobbim, így a varrás is kissé háttérbe szorult, de talán csak azért, hogy egy minőségi újjászületésen essen át és kibontakozzon belőle valami új és még izgalmasabb.

Ahogy újra lett több időm a hobbijaimra, úgy alakult bennem az az igény is, hogy valami egyedit alkossak és létrehozzam azt a stílust amit addig nem találtam meg máshol: finom színek, letisztult vonalak, nőies és praktikus darabok. 
2020 -ban létrejött az Alkotika, az én alkotói világom. Minden táskát egyedileg tervezek és készítek saját kezűleg. Egyedi táskáimat és kiegészítőimet, pelenkatáskáimat kezdetben elsősorban kisgyermekes anyukáknak szántam, nőiességükben támogatva őket a babázós időszak alatt is. Ám, ahogy új korszakok nyílnak az életemben is, a táskáimat is már úgy készítem, hogy a hétköznapi elegancia darabjai legyenek.

Vallom, hogy az egyszerűségben rejlik minden szépség és ezt a könnyedséget szeretném átadni minden alkotásommal.
Az Alkotika táskák olyan nőknek szólnak, akik tudatosak a választásaikban és azt is tudják mi áll jól nekik. Keresik az egyediséget a mindennapokban és sallangok nélkül mutatják meg önmagukat.

Csak légy jelen a saját életedben, gondolkodj egyszerűen, élj elvárások nélkül és lásd meg mindenben a jót! 
Györgyi