Letisztult formák, egyedi táskák

Bemutatkozás

Szeretettel köszöntelek az oldalamon!
 
A legjobb helyen jársz, ha nőies, letisztult stílusú, egyedi táskákat, kiegészítőket keresel. Akár az elkészült darabokból válogatsz, akár egyedi megrendelést és szín-összeállítást szeretnél, minden táskát saját kezűleg, nagy gondossággal készítek el Neked.
 
Csakis magas minőségű alapanyagokat használok és termékeim kivitelezésében is a legmagasabb színvonalra törekszem.
 
A táskák tervezésénél a letisztult stílust, az egyszerűséget és a praktikumot tartom előtérben. Leonardo da Vinci gondolatával azonosulok leginkább, aki így fogalmazott:  "Az egyszerűség a kifinomultság csúcsa." 
 
Az anyagok kiválasztása mindig egy izgalmas folyamat számomra. A tervezés, hogy mely anyagok/minták illenek össze a legjobban és hogy a bélés hogyan tudja még tovább emelni az összhangot közöttük, számomra az egyik legérdekesebb rész. Onnan már egyenes az út, hogy egy újabb alkotás szülessen. Minden mozzanatát imádom!
 
Bízom benne, hogy minden ALKOTIKA termék használatakor, ugyanez az izgalom és lelkesedés fog el majd Téged is, kedves Vásárlóm! 
 
Termékeim között találsz háti- és válltáskákat, neszesszereket, amire viszont különösen büszkén hívom fel a figyelmed, az a pelenkázó neszesszer. Egyedi stílusával, visszafogott, nőies megjelenésével a kisbabás anyukák kedvenc darabja lehet, amit a babázós időszak után is szívesen használhatnak majd. 
A galériában találsz teljes szetteket is. Igazán elegáns tud lenni egy, a személyiségeddel harmonizáló összeállítás. A kész darabok mellett lehetőség van egyedi megrendelésekre is, így bátran tervezhetsz magadnak újabb szín- és minta összeállításokat. 
Bízom benne táskáimat sokáig és szeretettel hordod majd! 
Györgyi